Bestellen | Betalen | Verzenden | Retourneren | Garantie | Contact

Verzenden

Leveren kachelpijp

Levertijd

Alle producten worden geleverd vanuit ons europees opslagcentrum in Frankrijk. Een normale levertijd is 3 - 4 werkdagen. Verzending is als postpakket, of bij grotere bestellingen op een pallet.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 49,00. Op de pagina "afrekenen" worden uw transportkosten berekend na het invullen van uw adres. We verzenden rechtstreeks vanuit de fabriek in Frankrijk waardoor u aanzienlijk goedkoper uit bent voor de producten maar iets hogere verzendkosten betaalt in vergelijking met levering vanuit België. 

Verzendwijze

We leveren door heel Belgie. Verzendingen vinden plaats vanuit Frankrijk. Producten afhalen is daarom helaas niet mogelijk.
Kleinere verzendingen gaan als pakketpost. Grotere zendingen op een pallet per internationaal transport - de transporteur belt vooraf om een afspraak te maken.

Kachelbuis leveringen zijn over het algemeen vrij groot, en kunnen niet door een brievenbus. Er dient dus iemand aanwezig te zijn om de goederen in ontvangst te nemen tijdens kantooruren. Denkt u hier aub aan bij het opgeven van het afleveradres.

De levering wordt indien nodig twee maal uitgevoerd.  Is er dan niemand thuis gebleken dient u de goederen zelf op te halen bij het regiokantoor van de transporteur.

Denkt u er aub aan dat grotere en moeilijke leveringen tot aan de eerste deur van het gebouw zijn of zover als de vrachtwagen kan komen!

De verzendingen worden als volgt verpakt en verstuurd: 

Verzending pellet transport Verzending pakketten