Rookgasafvoer kopen: natuurlijk bij kachelbuis.be

Online een Rookgasafvoer kopenRookgasafvoer dubbelwandig

Kachelbuis flexibel Kachelbuis dubbelwandig inox Kachelbuis enkelwandig inox Kachelbuis dikwandig

U heeft een houtkachel, gaskachel of open haard, en u wilt zelf een rookgasafvoer aanleggen? Dan bent u bij de Kachelbuis.be aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment rookkanalen van verschillende diameters.

Een rookgasafvoer koopt u voordeliger online

Als u zelf een rookkanaal aanlegt, bespaart u vaak 30 - 40% op materiaalkosten. En u betaalt geen arbeidsloon. In onze webshop hebben we alle benodigde materialen voor het aanleggen van uw rookkanaal. En we bieden de laagste prijsgarantie!

Aanleggen van een Rookgasafvoer: eenvoudiger dan u denkt

Veel klanten denken vooraf  "Een rookgasafvoer zelf aanleggen, dat is toch best complex?’. Maar in de praktijk blijkt dat echt mee te vallen. Met een beetje praktische kennis legt u snel zelf een rookkanaal aan.

Vraag advies voor een rookgasafvoer te kopen

In onze webshop bieden we alle denkbare mogelijke produkten aan voor het aanleggen van een rookkanaal . Wilt u zeker weten dat u geen onderdelen mist of wilt u advies over wat u nodig heeft? Bel dan gerust met een van onze adviseurs!

Kachelbuis.be, de rookgasafvoer expert

Kachelbuis.be heeft meer dan 8 jaar ervaring met alles wat met kachelbuizen te maken heeft. Wie via onze webshop koopt, weet zeker dat hij alle benodigdheden heeft. En bij vragen, bel ons gerust. We zijn er om u te helpen.

Bent u op zoek naar een goede kwaliteit rookgasafvoer tegen de beste prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets is Kachelbuis.be de goedkoopste van België.

Wij zijn Europa's grootste webshop voor rookkanalen en kachelpijpen.  Wij garanderen een goede kwaliteit kachelbuizen aan een lage prijs. We adviseren u graag voordat u uw rookkanaal koopt. En in geval van problemen: we zorgen dat die opgelost worden!

Onze dubbelwandige kachelbuizen hebben natuurlijk het T600 Europese certificaat.  Ook hebben we enkelwandige inox buizen, dikwandige stalen kachelbuizen alsmede flexibele buizen voor de renovatie van uw schouw. Doordat we direct leveren vanaf de fabrikant kunnen we deze hoge kwaliteit kachelbuizen aanbieden aan een prijs waarvoor u elders enkel spullen uit China of Turkije krijgt!

Over onze rookkanalen

Kachelbuizen zijn gemaakt inox of dikwandig staal. Als isolatie materiaal wordt steenwol gebruikt van de beste kwaliteit, zodat de buizen aan de buitenzijde niet te heet worden. Onze kachelbuizen zijn ontworpen voor het afvoeren van rookgassen en het voor renoveren van een schoorsteenkanaal. U kunt u onze kachelbuizen zowel binnenshuis als buitenshuis gebruiken.

Waarom een kachelbuis kopen bij ons

  • Deskundig advies

  • Goede- Duitse - kwaliteit

  • De beste prijzen

  • Perfecte nazorg

Koop een kachelbuis online

Heeft u het grote aanbod rookkanalen bekeken en uw keuze gemaakt? Bestel gemakkelijk en snel uw rookkanaal via onze webwinkel. Heeft u een vraag? Neem dan contact op. U wordt voorzien van professioneel advies.
Kachelbuis flexibel Kachelbuis dubbelwandig inox Kachelbuis enkelwandig inox Kachelbuis dikwandig